NÖROEFT İzmir

Duygusal Özgürlük Tekniği (Emotional Tecnique- NÖROEFT) ile danışanlardaki stres ve benzeri duygusal durumların çok hızlı ve kalıcı olarak dönüştürülüp değişimlendiği terapi yöntemidir. Bireylerin günlük stres, bağımlılık durumları, öfke, endişe, üzüntü, suçluluk gibi olumsuz duygu durumlarının ve uyku düzensizlikleri sınav heyecanı, korku problemlerinin ortadan sağlıklı şekilde kaldırılmasında kullanılan bir yaklaşımdır. Nöroeft izmir de pek çok psikolog tarafından kullanıldığı gibi tarafımızdan da uygulanmaktadır.

Nöroeft Tekniği, enerji psikoterapilerinin devamı niteliğine sahip bir terapi şeklidir. Her bireyde var olan sınırlayıcı düşünceler, rahatsız edici duygular ve geçmişten kalan bir takım travmaların bedendeki akış sürecindeki olumsuzlukların çözümlenmesinde etkili bir rol oynamaktadır.

Biz bireyler olarak geçmiş yaşantımızda, bizleri olumsuz etkileyebilecek durumlar deneyimlemekteyiz ve yaşanılan bu olayların üzerinden yıllar geçmesine rağmen zihnimizde kalanları hatırlayıp kendimizi mutsuz, karamsar ve çaresiz hissediyoruz. NÖROEFT ise; bu olaylar üzerinde zihnimizde yer eden tüm olumsuz duyguların bilinçaltımızda etkisini azaltmaya yönelik sağlıklı bir süreç sağlamaktadır.

Nöroeft terapisi ile bu yaşamış olduğumuz  olay veya anılardaki duyguları bilinçaltımızdan kaldırıyor, kısacası o olayı hatırlamaya devam ediyoruz ancak normalleştirerek sıradan bir şey gibi zihnimizde canlanıyor. Bu terapi bizim içselleştirdiğimiz,karamsar hissettiğimiz olumsuz duygulara neden olan olayları normal ve sıradan bir olay olarak görmemize yardımcı olmaktadır. Terapinin geçerliliği değerlendirildiğinde danışanlar üzerinde % 90 bir başarı elde ettiği görülmüştür.

Merkezimizde Nöroeft terapisi uzmanlarıızca uygulanmaktadır. 

NÖROEFT geçmişten gelen korkuları, travmaları, takıntıları, kısıtlayıcı inançları, sigara  alkol vb. zararlı alışkanlıkları değiştirmede yardımcı olacak etkili çözümler sunar. Eğer siz de benzeri sorunlar yaşıyorsanız 30 senelik klinik psikoloji tecrübemle yanınızdayım. Lütfen telefon yoluyla randevu alınız.

 Saygılarımla…

Dr. Psikolog Murat SARISOY

Randevu almak için 7/24 DANIŞMA HATLARIMIZ

Ekibimiz Hakkında Bilgi Almak İçin BİZ KİMİZ?

İzmir Psikolog – Gökyüzü Psikoterapi Enstitüsü Merkezimizin yeri için KONUM

Psikolog Dr. Murat SARISOY Hakkında Tarafsız Tavsiye Sitesinde Yazılan TAVSİYELER

Yazdığım ve basılmış kitapları görmek için KİTAPLARIM linkini inceleyiniz.

Etik, Bilimsel yaklaşımımız ve tam 30 yıllık tecrübemizle yanınızdayız…

Danışma ve Randevu Hatlarımız:

  • 0 232 464 00 60
  • 0 534 670 23 73
  • 0 554 580 25 10